Ntv Spor Canlı izle

Ntv Spor Canlı izle - Ülkemizin en popüler izlenen spor kanalını buradan kesintisiz izleyin.

Ntv Spor Canlı izle, Spor televizyonu olarak ülkemizde yayın hayatına başlayan ilk tv kanalıdır. Doğuş Grubu kendi şirket lisansı altında 2008 yılında yayına başlamış spor kanalımız oldu. NBA maçlarının yayın haklarını alarak ilk dönemler canlı basketbol maçlarını yayınlayarak ilk canlı maç programlarına başlamış oldu. Futbol olarak ilk canlı yayınlarını Pro League Belçika maçlarını yayınlamış kanalımız şu lig maçlarınıda yayınlamıştır. Türkiye Millî Basketbol Takımı maç yayınlarını, Turkish Airlines Euroleague ligi maçlarını, Basketbol Süper Lig, maçlarının bazılarını, voleybol olarak da Plaj Voleybolu Ligi maç yayınlarınıda vermiştir.

Ntv Spor Canlı izle

2010 senesinde kral müzik televizyonun karasal yayın adresi üzerinden canlı yayınlarına başlamış ve kısa zamanda ülke genelinde çok popüler izlenen ilk ulusal spor televizyonu, halini almış oldu. Yıl temmuz 2012 olduğunda ise 16:9 format Ntv Spor HD yayınını başlatarak yüksek kalite yayınlarını başlattı. Ntv Spor Canlı Yayın, olarak sunulan programları şunlar: B Planı, 90+, %100 Futbol, Futbol Aktüel, Spor Pazarı, Gol, Yenilsen de Yensen de, Spor Merkezi. Spor Servisi, Yedi Gün Spor, 7/10, 14/16, Spor Gecesi, Belgesel kuşağı, Veni Vidi Vici. Bu yayınları hd yayın olarak da ntvspor hd kalınından sunan kanal kaliteli ve tarafsız yayıncılığı benimseyen spor kanallarından biridir. Spor Kanalının En İzlenen Televizyonu Kanalın sunucuları, yorumcuları, spor muhabirleri hergün yeni son dakika gelişmeleri. Maç sonrası yorumları ve muhabirlerle canlı yayınlara katılarak anlıklık bilgileri ekran başında bulunan izleyicilere aktarıyorlar. Futbol maçlarının başlama önçesi ve maç sonrası ve maç anında oluşan skor bilgileri dakika dakika olarak anında tv başında bulunan takipçilerle paylaşıyorlar. Kanal için en popüler kelimeler Ntv Spor izle, Ntv Spor Canlı izle olduğunu bu sayfaya gelen hitlerden görüyoruz.
Spor kanalının yayınladığı HD yayınlarının bazıları şunlar: Eurobasket 2013, Euroleague, Almanya Kupası, İspanya La Liga, A Millî Basketbol Takımı Maçları, Voleybol Şampiyonlar Ligi. Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi, ATP World Tour 250, Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası. A Millî Futbol Takımı Maçları – bu bilgileri kanalın yayın akışlarından alınmıştır. Bugün kanalın reyting oranlarında bakıldığında futbol severlerin futbola bakışlarının azaldığını spor kanalının aldığı trafikten kolaylıkla anlamak mümkün olduğu anlaşılıyor. Tv kanalını resmi sayfası ntvspor.net, sitesinden canlı yayın ve yayın akışı bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.