Habertürk Canlı İzle

Habertürk Canlı İzle - Ulusal haber yayını yapan kanalı buradan kesintisiz yayın izleyin.

Ciner Medya Grubu’na ait bir haber kanalı olan Habertürk Tv, 23.03.2001 tarihinde Ufuk Güldemir tarafınca kurulmuştur. Kanalın sahipliği kurulduğu yıldan 2007 yılına kadar Ufuk Güldemir tarafından yapılmış olmaktadır. Logosu sağ alt köşede yer almakta olan kanal, ulusal yayın yapmaktadır. Fakat 2007 yılında el değiştirerek Ciner Medya Grubu bünyesine girmiş bulunmaktadır. Ufuk Güldemir’in vefatının ardından, Ciner Medyaya Grubu 10.06.2007 de Habertürk Tv kanalını satın almıştır. Turgay Ciner’in haiz olduğu şirket yayıncılık ve kanal noktasında çok önemli faaliyetlerde bulunmaktadır. Erdoğan Aktaş uzun süreler boyunca kanalın genel yayın yönetmenliğini yapmıştır. Kanalın genel yayın yönetmenliği Suat Toktaş tarafından yerine getirilmektedir.

Habertürk Tv Canlı Yayım HD izle

Erdoğan Aktaş’ın 4.08. 2009’da çekilme etmiş a Haber kanalında göreve başlamıştır. Kanal 2015 yılından beri “Haber Denince Haber Türk” sloganını kullanmaktadır. Bu vakadan sonra, Yiğit Bulut, Habertürk kanalında genel yayın yönetmeni olmuştur. Türkiye’den başka Azerbaycan ve şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ülkelerinde de kanalın yayını yapılmaktadır. Kanalın haber koordinatörlüğü görevi ise Ali Çağatay’ın olmuştur. Kanalın genel merkezi İstanbul’un Beyoğlu semtinde yer almaktadır.

Habertürk 2019 Yılında Yayın Formatı

Ciner Medya Grubu, aldığı bir karar üzerine Yiğit Bulut ile olan tüm iş ilişkisini, kesmiştir. Yiğit Bulut, kanalın genel gösterim yönetmenliğinin haricinde, Ciner Medya Grubu’na ilişkin olan grup gazetesi Gazete Habertürk’te de, köşe yazarlığı yapmaktaydı. Kanal logo olarak beyaz yazılar ile altlı üstlü yazılmış haber ve Türk yazıları arasındaki kırmızı çizgiyi kullanmaktadır. Yönetmenlik koltuğu görevi biten Yiğit Bulut’un, gazetedeki köşe yazarlığı görevine de son verilmiştir. Ayrıca kanala bağlı bir de radyo kanalı yer verilmiştir.
2010 yılı itibariyle Habertürk logosu yeri değiştirilerek, sağ alt köşeden, sağ üst köşeye taşınmıştır. Kanalda programları 3 başlık altında toplama imkanı bulunmaktadır. Habertürk Tv kanalının en çok izlenen programları, Tarihin Arka Odası, Öteki Gündem, Teke Tek ve Söz Sende’dir. Gündüz, akşam ve hafta sonu programları diye alt başlıklar ile sınıflandırma imkanı bulunmaktadır. Habertürk tv kanalı Türksat 4A uydusu üzerinden ücretsiz gösterim yapmaktadır.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.