Show Tv Canlı Yayın izle

Show Tv kanalını HD kalite olarak canlı tv, sitemizden kesintisiz yayını bedava izleyebilirsiniz. Mobil uyumlu player ile canlı yayını izle.

Show Tv 1991 yılında ilk yayına Fransa'da başladı. 1992 Yılında istanbul merkezli Show Tv Canlı Yayın izle, olarak yayına Başladı. 2011 Yılında HD, yayınına başlayan kanalın yayın akışında Yerli dizi filmler, Yarışma programları, Haber kuşağı programları yer alıyor. Günümüzde popüler izlenen dizileri Çukur (Pazartesi 20.00), Alev Alev (Perşembe 20.00), Ramo (Cuma 20.00), Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Cumartesi 20.00), Arıza (Pazar 20.00) televizyon akışında yer alıyor. Show Tv Canlı izle, 1 Mart 1991 yılı itibari ile Erol Aksoy, Dinç alim, Haldun Simavi ve Erol Simavi önderliğinde Fransa’da kurulmuş bir kanal olmaktadır. Turgay Ciner, hem medya grubunun hem de kanalın sahibi konumunda olmaktadır. Kanal ilk gösterimını “Başka Bir alem” sloganı bununla beraber Fransa’da yapmış bulunmaktadır. Kanalın Türkiye’de yayın meydana getirmeye başlaması bu tarihten tam bir yıl sonra 1 Mart 1992 tarihni buluyor. Show Tv Kesintisiz HD Yayın izle Özellikle kurtuluş Muhtar bey tarafından meydana getirilen haber programları ile o dönemdeki en ilgi çeken kurtulma Muhtar adını şu an hafızalara kazıyan dönem olarak ortaya çıkıyor. Kanal en parlak periyodunu 2002 sonraki dönemde yayınları oluyor. Şu an bile adını halen daha duyuran program sunucuları, dizi oyuncuları, spikerler, şarkıcılar 2002 ve ondan sonra ortaya çıkmış olmaktadır. 2013 yılından bu yana medya patronluğuna devam ediyor. 1992 yılından itibaren yayıncılık alanında beraberindeki bir kaç kanal ile beraber önemli faaliyetlerde bulunmuşlardır. İlk yayın dönemlerinde özellikle haber alanında çok tanıdık simalar ile tanınma ve izlenme oranı da artış göstermekteydi. Kanalın genel merkezi İstanbul’da bulunmaktadır.
Televizyonu Donmadan Bedava izle Dört yıl bu iki kişi tarafından yönetim ettikten sonrasında yanlarına Aydın dünyaya gelen’ın da gelmesi ile taze kan ve yeni bir güç almış oldu. 2013 yılına kadar önemli projelere imza atan Mehmet emin Karamehmet son yılında televizyonun satışını yapıyor. Bu yılda kanal Ciner Medya Grubu sahibi Turgay Ciner grubuna devrederek kanal şu anki patronun eline geçmiştir. 1997 yılına kadar bu 3 isim idareyi yürütse de 1997 yılına gelindiğinde Erol Aksoy kanal yönetiminde tek yetkili patron olarak söz sahibi olmuş bulunmaktadır. Tv Kanalını Takılmadan Canlı Yayım izle 2000 yılı ile yeni bir revizyona giden Show Tv, kanalda yeni bir yönetim ve kişinin söz sahibi olması ile Mehmet kararlı Karamehmet idareyi devir almış bulunmaktadır. Show TV bünyesi ve altında birden çok kanal bulunmaktadır. Bu kanallar Show Tv kanalına bağlı olarak Türk, max, plus şeklinde farklı isimleri almaktadır. 4 kurucu üyesinden iki yıl sonra yalnız Erol Aksoy ve Dinç bilgin kalarak kanal idaresi bu iki patron tarafınca yürütülmüş olmaktadır.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.