Discovery Channel Canlı izle


Discovery Channel Belgesel izle, Haziran 1985 yılında kurulan ilk yabancı belgesel televizyonu kanalı 31 yıldır aralıksız yayınlarına devam ediyor. Bir çok tv kanalını daha kurarak animal belgesel televizyonculuğu alanında devleşerek büyümeye devam ediyor. Kanalın yayın içeriği olarak bilim, teknoloji ve tarih üzerine olarak devam ediyor. Belgesel kanalının kurucusu John Hendricks, ve kanalın merkezi, Silver Spring, Maryland, ABD bulunuyor.

Discovery Channel Canlı izle

Türkiyeden türkçe yayınları izlenene bütün platformlar ve uydu frekansları: D-Smart 59.kanal HD – 60.kanal SD ~ Digiturk 191.kanal HD ~ Filbox 100.kanal HD ~ Türksat 4A 12188 V 27500 5/6 SD ~ Teledünya 188.kanal SD – 205.kanal HD ~ Tivibu 105.Kanal SD ~ ADSL İPTV, yayınlarını ülkemizden izlenir.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.