TV8 Canlı Yayın izle

TV8 Canlı Yayın izle - Ulusal eğlence ve yarışma programları yayınlayan kanalı buradan canlı yayın izleyin.

TV8 HD Canlı izle Ulusal eğlence ve yarışma programları yayınlayan televizyon kanalını resmi web adresinden izleyebilirsiniz. Tv8 HD Canlı Kesintisiz izle, Acun Ilıcalı tarafından satın alındıktan sonra Türkiye’de en fazla izlenmiş kanallar arasında yer almayı başarmış bulunmaktadır. İzlenme oranları bir hayli düşük olan kanalın satışına karar verildi. Mehmet Nazif Günal döneminde kanal belli yayınlar yaptığı için ismi fazla duyulmamakta idi. 2013 yılında Acun Medya tarafından satın alınan Tv8‘de tekrar format değişikliğine gidildi. TV8 HD Full Canlı Yayım izle Kanalın yayın yaptığı programlar sayılı olduğu için diğer çok izlenen kanallar seviyesinin altında kalmıştır. Haber ve spor programlarını yayından kaldıran Acun Ilıcalı kanalda sadece eğlence programları yayınına yer veriyor. Ama Acun Ilıcalı özellikle sportif programlara yönelmek suretiyle kanalın çehresine yenilik getirmiş bulunmaktadır. Ulusal kanal anlayışında Türkiye dışında Azerbaycan, KKTC ve İran’da da kanalın yayını yapılmaktadır. Tv8 kanalını takılmadan kesintisiz canlitv.pl sitemizden bedava izle. Kanalın genel merkezi İstanbul Sarıyer ilçesinde bulunuyor. Tamamen eğlence ve magazin alanında yayın sağlanmaktadır. TV8 kanalına bağlı olarak TV8,5 ve TV8 int kanalları da kardeş kanal olarak yayın yapmaktadır. Yaşadığımız zaman dilimde oldukça izleyici kitlesine sahip kanal olmaktadır. D SMART, Digitürk ve Filbox üzerinden 28. kanalda TV8 yayınlarını izleme imkanı bulunmaktadır. Kesintisiz Bedava Mobile, Online Yayın izle Akıllı telefonlarda bulunan TV8 uygulaması ile Hd yayın izleme imkanı sunulmuştur. Kanalın yayın formatı TURKSAT eline geçtikten sonra 3 büyük yayıncı kuruluşta da aynı kanal numarası üzerinden izlenmektedir. Günün her saati kanala ulaşma imkanı sağlanmaktadır. Tivibu üzerinden de 29. kanaldan izleme imkanı bulunmaktadır. Haber kanalı olarak kurulan TV 8, günümüzde eğlence kanalı olarak yayın yapmaktadır.
Son dönemde yeni çalışmalar hazırlığı içerisinde olduğunu duyurmuştur. Acun Ilıcalı kanalı aldıktan sonra kanalda haber programları istemediği için haber ile ilgili herhangi bir program yayını yapılmamaktadır. NBA maçları telif hakları satın alındı. Dünya liglerinden bazılarındaki maçlar haftalık olarak kanalda yayını yapılmaktadır. Haber programları Acun Ilıcalı tarafından kaldırılmıştır. TV8 Takılmadan İnternetten Donmadan izle Mart 2016 itibariyle de NBA maçlarının da yayınını yapmaya başlamış bulunmaktadır. Kurulduktan itibaren ilk olarak habercilik alanında faaliyet göstermiştir. Kanaldaki diğer popüler programlar ise: Survivor, Bu Tarz Benim, O Ses Türkiye gibi programlar da izleyicilerin ekran başına gelmesini sağlamaktadır. 22 Şubat 1999 tarihinde kurulmuş kanaldır. Bunlara ek olarak eski güldürü program ve şovlarının da yayını yapılmaktadır.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.