Expo Channel Canlı İzle

Expo Channel Canlı İzle - 2002 yılında kurulan tele alışveriş kanalını buradan kesintisiz izleyin.

Expo Channel izle, 14 Haziran 2002 yılında kurulan tele alışveriş televizyon kanalıdır. Ekonomi kanalı olarak kurulmuş kanal zamanla yayın akışının %85 oranında tele satış programlarına ayırarak daha şatış yönlü kanal olmuştur. İlk yayınlarına başladığı yıllarda sadece Türksat uydusu ve Digitürk, digital Şifreli yayını başlayan kanal 2010 yılından sonra diğer şifreli ve şifresiz tüm ağlarda yayınlarına başlayan kanal tivibu, d-smart, teledünya, adsl ip tv, internet canlı tv izle, siteleri ve kendi resmi internet sitesi www.expochanneltv.com, üzerinden canlı yayınlarını takip ediliyor.

Expo Channel Canlı Kesintisiz izle

Türksat 4A uydusundan 20 Ağustos 2014 yılında 16:9 geniş ekran yüksek çözünürlüklü HD yayına başladı. Erem Medya Grup, bünyesinde yayınlarını 15 yıldır sürdüren kanal istikrarlı yayın sürdürmeye devam ediyor. Türksat 4A uydusu Frekansı: 12379 H 30000 3/4 ~ Bu bilgileri uydu alınıcınızın manuel kanal arama kısmına girerek taramayı başlatınız. Arama sonlanınca kaydet tuşu ile kanalı kayıt ediniz. Son olarak kumandanızın tuşları ile kanal listeleme menüsüne gelerek kanalı taşıma yaparak izlemek istediğiniz sıraya getirebilirsiniz. Kanal yayın bölgesi Türkiye ve kanalımızın yayın dili Türkçe’dir.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.