Cocomelon TV Canlı izle

Cocomelon TV - 2020 Yılında yayına başlayan çizgi film kanalını buradan kesintisiz yayın izleyin.

Cocomelon TV Canlı Yayın Yayın izle

Cocomelon, eski adıyla (ABCkidTV ve ThatsMEonTV), İngiliz şirketi Moonbug Entertainment tarafından satın alınan ve Amerikan şirketi Treasure Studio tarafından sürdürülen bir Amerikan YouTube kanalı ve akışlı medya şovudur. Cocomelon, hem geleneksel tekerlemeler hem de kendi orijinal çocuk şarkılarının 3D animasyon videolarında uzmanlaşmıştır. Temmuz 2020 itibarıyla,Hintli plak şirketi T-Series’in ardından Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok görüntülenen ve Dünyada en çok görüntülenen ikinci YouTube kanalı. Aynı zamanda Dünyada en çok abone olunan çocuk kanalı ve T-Series ve PewDiePie’nin ardından dünyanın en çok abone olunan üçüncü kanalıdır.

Cocomelon TV izle – Yayın Akışı İçeriği

Cocomelon’un videoları , günlük hayatta birbirleriyle etkileşime giren çocukları, yetişkinleri ve hayvanları içeriyor. Şarkı sözleri , tüm ekranlarda aynı şekilde ekranın altında görünür. 2020 yılında, Hazine Studio için Cocomelon içerik ekledi Netflix , Roku ve Hulu. Şirket ayrıca popüler akış hizmetleri aracılığıyla müzik de sağlıyor. YouTube içeriği, bağımsız müzik videoları, derlemeler ve canlı yayınlardan oluşur.

Cocomelon TV Canlı Yayın izle – Youtube Videoları izle

1 Eylül 2006’da, izleyicilere ücretsiz eğitim sağlamak için YouTube’da Cocomelon oluşturuldu. Daha sonra ThatsMEonTV olarak bilinen kanal, alfabe şarkısının iki versiyonu olan ilk iki videoyu ilk gün YouTube’a yükledi. Kanal, 9 ay sonra “ABC Alfabesini Öğrenmek “K”Harfi Kanguru Oyunu” başlıklı üçüncü videosunu yükledi. Kanaldaki çoğu video, tipik uzunluğu bir ila iki dakika arasında olan tek bir alfabe öğretti.
2013’te ABCkid TV devri yeni bir giriş ve logo tanıttı. Logoda sol üst köşede bir uğur böceği olan bir TV görülüyordu. Kanal, eski videoları tekrar düzenlemeye başladı, arkasından alfabe videolarından tekerlemelere ve daha uzun videolara geçiş yaptı. Birkaç yıl içinde kanal, ilk üç boyutlu karakterleri 8 Nisan 2016’da Twinkle Twinkle Little yıldız’da kullanılan üç boyutlu animasyonu tanıttı. Videoda, 2D karakterlere gökyüzüne rehberlik eden bir üç boyutlu uçan yıldız yer aldı. 2016’nın sonlarına doğru, hareket soruşturma teknolojisini kullanan bazı videolarla birlikte, 3d animasyon video yüklemeleri daha sık ve daha uzun hale geldi. Animasyon ve müzik prodüksiyonu modernleşmeye devam etti ve JJ, TomTom, YoYo ve diğerleriyle birlikte yeniden eden bir karakter ekibi oluşmaya başladı. 2018 yazında, şirket tekrar Cocomelon olarak tekrar markalandı.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.