Euro Star TV Canlı izle

Euro Star TV - 2006 Yılında yayına başlayan avrupa ülkerine yönelik Türkçe ulusal tv kanalını buradan kesintisiz izleyin.

Euro Star TV Canlı izle, Mart 2006 yılında yayına başlayan avrupa bölgesine yönelik kurulan ulusal televizyon kanalıdır. Şuan kanalın sahibi Star Avrupa Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş, olarak yayınlarına devam ediyor. Şuan avrupa afrika ve asya bölgelerine yayın yapan kanallarımız: Atv Avrupa ~ Bengütürk Tv ~ Eurostar Tv ~ Eurotürk Tv ~ Fox Türk Tv ~ Show Türk Tv ~ Euro D ~ Düzgün Tv ~ Düğün Tv ~ Kanal 7 Avrupa ~ TGRT EU ~ Kanal Avrupa ~ Türk Show, Kanalları avrupalı türk kardeşlerimize Türkiye hakkında haber, spor, müzik, dizi film, sinema yayınlarını türkçe olarak izleyebilmeleri için kurulan kanallardır. Kanalın yayınını bu siteden mobil uyumlu olarak yüksek kalite izleyebilirsiniz.

Euro Star TV Canlı izle – Euro Star Kesintisiz Yayın izle

Avrupa kanalını uydu üzerinden takip edebileceğiniz şifreli ve şifresiz yayınlarının yer aldığı bilgiler: Türksat 3A 10962 H 16666 3/4 | Digiturk 227. kanal | D-Smart 293. kanal HD | Filbox 10962 H 16666 3/4 | Türksat TKGS 437. kanal, frekanslarından yayınları veriliyor. 2013 yılından buyana 16:9 geniş ekran yüksek çözünürlüklü yayına gecerek hd görüntü kalitesinde yayın yapmaya başladı. 2016 yılında ise HD yayına başlayan kanalı üst kısımdan hd ve sd yayınlarını kesintisiz izleme yapabilirsiniz. Canlı Tv sitelerin büyük kısmında alternatifli olarak sunulmayan yayını buradan alternatifli olarak bedava ve player reklamsız izleyebilirsiniz.
Kanal hakkında görüşleriniz izleyicitemsilcisi(at)eurostartv.com.tr, e-posta adresine göderebilirsiniz. kanalın resmi internet sitesi www.eurostartv.com.tr’dir. Buradan canlı yayın ve iletişim, frekans bilgilerini alabilirsiniz. resmi sitesinde yayın akışı sayfası bulunmuyor. Kardeş kanalları şunlar: tv8 (acun medya ortak) star tv, ntv, ntv spor, kral tv, kral pop tv, kral world, ntv avrupa, kardeş kanallarıdır.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.