Euro D Canlı izle

Euro D Canlı izle - 2001 Yılında kurulan ulusal tv kanalını buradan kesintisiz olarak izleyin.

Euro D Canlı izle

EURO D, 1996 yılında Kanal D Fun, adıyla yayına başlayan kanal 2001 yılında Euro D, adını alarak ve logosunu yenileyerek yayınlarına devam ediyor. Genel yayın içeriği olarak kanal d, televizyonunda yayınlanan dizi filmler, yarışma programları, Türkiyeden haberler, Show programları, yayınlayan kanalımız yurt dışında yaşamakta olan türk vatandaşlar için kurulmuş ulusal avrupa ve asya kanalıdır. Temmuz 2013 yılında ise 16:9 geniş ekran yüksek çözünürlüklü hd kalitede yayına başlayan sayılı kanallar arasında yer alıyor. Uydu ve paket yayınları sunan kanal yayın bölgeleri: Avrupa Birliği ve Türkiye’dir. Avrupalı Türkler’in Kanalı, sloganı kullanan kanal Doğan Medya Grubuna bağlıdır. Yayınlarının bulunduğu ağlar ve uydu frekansları şunlardır: Türksat 4A 12034 V 27500 5/6 ~ Digiturk 224. kanal ~ D-Smart 292. kanal ~ Filbox 12034 V 27500 5/6 ~ Ziggo Hollanda ~ Free Fransa ~ SFR Fransa ~ Orange Fransa ~ Canlı Tv İzle, siteleri üzerinden olmak üzere ücretli ve ücretsiz yayınları bulunuyor. Türksat TKGS yayını da bulunan kanal tüm avrupa ve asya genelinde türksat üzerinden rahatlıkla izleniyor.

Euro D Canlı izle – Euro D Kesintisiz Yayın izle

Kanalın Şuan da Yayın olan ve Eski yayınlanan dizi ve programları: Renkli Sayfalar ~ Kısmetse Olur ~ Ana Haber Bülteni ~ Abbas Güçlü İle Genç Bakış ~ Magazin D ~ Kanal D Haber Günaydın ~ Beyaz Show ~ Ben Bilmem Eşim Bilir, haber, magazin, yarışma programları yayınlayan kanalın dizi filmleri şunlar: Kurtlar Vadisi Pusu ~ Poyraz Karayel ~ Hayat Şarkısı ~ Tatlı İntikam ~ Arka Sokaklar, onlarca dizi yayınlamış ve yayınlamaya devam eden kanal şuan ülkede çok izlenenler arasında yer alıyor.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.