Dost Tv Canlı izle

Dost Tv Canlı Yayın - 2005 Yılında yayına başlayan dini yayın televizyon kanalını buradan izleyin.

Dost Tv Canlı Yayın izle, Mart 2005 yılında kurulan dini (islami) içerikli yayın kanalı Türksat uydusu vede Teledünya üzerinden canlı yayınları sunmuş ve ilerleyen zamanlarda diğer yayın ağlarında yerini almış kanaldır. Dini programlar ve ilahi, vaaz, dini sohbetlerle ailece izlenen en temiz ekranlardan bir tanesidir. Kanalın şuan canlı yayınlarının yer aldığı platformlar: Uydu :Türksat 3A Frekans:11594 Sym: 25000 Pol: Dikey-V ~ Tele Dünya: 41.Kanal ~ Tivibu: 134.Kanal, Kendi resmi sitesi, Canlı tv izleme sitelerindenizle. Dünya genelinden hd kalitede yayınlarını izlenebiliyor. Bu sayfamızdan kanalı akıllı cep telefonları ve bilgisayarlarınızdan kesintisiz olarak izleniyor. Televizyonun birde radyo kanalı bulunuyor.
Dost FM, istanbul merkezli radyo karasal frekansları: İstanbul 101.8 ~ Ankara 89.20, yayını bulunan radyo internet ortamından dünya genelinden dinleniyor. Kanalın genel merkezi ankarada bulunuyor.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.