TVNET Canlı İzle

TVNET Canlı İzle - Ülkemizin çok izlenen haber kanalını buradan kesintisiz yayın izleyin.

Tvnet Canlı izle, kanalı 2005 yılında kurulmuştur. ATR isimli olarak test yayınına başladı. 2007 yılında isim değişikliğine giderek şuan kullandığı isim Tvnet oldu. Yeni ismi ile yayınlarına devam eder. Ülkemizde ilk ulusal yayın hakkı lisansı alan 21 televizyondan birisidir. 2008 yılında logosunu yenileyen kanal logo yazısı beyaz ve önünde sarı renkle bir nokta bulunuyor. Arka plan rengi açık lacivet olarak belirlenir. Kanal isminin tam adı Televizyon Net, olan haber televizyonudur. Kısa isimi Tvnet, olarak kullanmaktadır. 2005 yılında Albayrak Holding, bünyesinde kurulan tv net kanalı günümüzde halen aynı şirkete bağlı olarak yayınlarını sürdürüyor.
Tvnet Canlı izle, Reklamsız Tv Keyfi Televizyonun yayın merkezi istanbul ve kullandığı dil (TR) Türkçedir. Haber tv kanalının yayın bölgesi Türkiye ve Türki cumhuriyetlerdir. Karasal olarak bir çok ilimizde yayınları bulunuyor. Karasal yayınları: Ankara, İstanbul, İzmir, Isparta illerinde yayın yapıyor.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.