Fox Tv Canlı Yayın izle

Fox Tv Canlı Yayın izle - Ulusal haber, dizi ve eğlence kanalını canlı tv izleme sitemizden izleyebilirsiniz.

Fox TV HD Canlı izle – Ülkemizin sevilen televizyonu ‘TGRT’ Televizyonunu satın alarak 2007 yılında aynı uydu frekansı ve karasal vericileri üzerinden yayına başlamış yabancı bir firmanın kurucusu olduğu televeizyon kanalıdır. Fox TV Kesintisiz izle, Fox TV Canlı Yayın izle. Popüler olarak izlenen dizi filmler ve haber programları yayınlayan kanalın şuan canlı yayınını izliyorsunuz. Reyting sıralamalarında üst sıralarda yer çok izlenen kanallar arasında yer alıyor. Hafta içi ve hafta sonraları farklı yayın akışına sahip kanal magazin ve spor yayınlarıda bulunmaktadır. Fox Tv Canlı izle, 1993 yılında yayına başlayan tgrt televizyonun isim ve yayın frekanslarını satın aldı. Fox televizyonu 2007 yılında bu frekanslardan Fox Tv ismi ve logosunu kullanarak Türkiyede yayına başlamış oldu. Ülkemize ulusal olarak yabancı bir şirketin ilk ulusal televizyonu olarak yayın yapan tek kanalıdır. İlk yayına başladığı yıllarda ülkemizin en çok izlenen dizilerini ve yayına giren ve sinemalarda en çok izlenen filmleri tv de ilk kez olarak yayınladı. Kanal izleyici kitlesini büyütme başlamıştır. Halen yayınlanan bir çok programı reyting oranları yüksek dizi ve haber programlarından oluşuyor.
Fox Tv Türkiye Canlı Yayın izle Temmuz 2012 olduğunda FOX TV HD, yayına gecerek 16:9 formatın da ve fox kanalıyla eş zamanlı hd yayına başladı. Kanal yüksek kalitede yayınları Türksat uydusu ve Türksat TGKS ve digital şifreli platfomlardan yayınlarını sunmaya başladı. Fox kanalının yayın akışında yer alan dizileri: Aşk Yeniden dizisi, Karagül dizisi, O Hayat Benim dizisi, Kördügüm dizisi, Unutma Beni dizisi olarak listelendiğini görüyoruz. Kanalın haber programlarını sunan isimler: İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat hafta içi her sabah Fox televizyonun da, Murat Güloğlu ile çalar saat hafta sonu her sabah Fox tv kanalında, Gülbin Tosun ile fox haber hafta sonu her akşam Fox’ta, Fatih Portakal ile Fox ana haber hafta içi her akşam Fox tv kanalının ekranlarından yayınlarına devam ediyorlar. Kanalın yayınlarını resmi fox.com.tr sayfasından ve canlı tv sitemizden internet hd yayınlarını cep telefonu uyumlu mobile olarak kesintisiz izleyebilirsiniz.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.