NTV Canlı İzle

NTV Canlı Yayın İzle, Ülkemizin popüler izlenen haber kanalını buradan kesintisiz yayın izleyin.

NTV Canlı Yayın İzle, Ülkemizin popüler olarak izlenen haber tv kanalını buradan kesintisiz yayın izleyin. 1996 yılında gösterim hayatına süregelen NTV, Nergis holding tarafından kuruldu. NTV (Nergis Televizyonu) anlamına gelmektedir. 1999 yılından günümüze Doğuş gösterim Grubu yönetiminde gösterim yaşamına devam etmektedir. Türkiye’nin ilk haber kanalı olan N-TV, bir çok toplumsal sorumluluk projesinde yer almıştır. Türk medyası NTV’nin başarısını sanayileştirdi, Türkiye’de tematik kanallar çağını başlattı. Yüksek kalitede haber keyfini seyretmek için ise sitemizi canlitv.Pl takip edebilirsiniz. Ntv HD Donmadan izle Yayın akışında haber programları başta olmak üzere, iktisat, sıhhat, teknoloji, kültür sanat, spor ve münakaşa programları yer almıştır. Kurumsal kimliği ve toplumsal sorumlulukları yayınları ve sıhhat, eğitim ve çsafha benzer biçimde özel projeleri içermektedir. Mobil uyumluluk iPad, iPhone, Apple TV, Android akıllı telefon, Android tablet ve Samsung Tizen Smart TV uygulamaları. Yeşil Ekran kurumsal kimliğine ve toplumsal mesuliyet bilincine aittir. öteki haber kanallarıyla karşılaştırıldığında, herkese hitap ediyoruz. Canlı olarak mobil cihazlarınızdan veya seyahat halinde cepten izleyebilirsiniz. Kanalın Mobile Uyumluluğu Bir tek bir haber kanalı değil, tarafsızlık, evrensel unsurlar ve evrensel ahlaki değerler ile iş dünyasında saygınlık ve emin habercilik ile eşanlamlı bir markadır. Eş zamanlı yayın yapan kanalı 17 Ocak 2016 tarihinde gösterim yaşamına başladı. Turksat 4A’nın HD ve SD olmak üzere iki frekansı vardır. Türkiye’de tematik kanallar çağını başlattı. Yüksek çözünürlük gösterim yapan kanalda tüm programlar HD kalitesinde yayınlanmaktadır. 1999 yılı ocak ayında Doğuş gösterim Grubu’nun katılımıyla gerçekleşti. Ankara, Diyarbakır; Brüksel ve Washington DC, Londra, Strazburg’da düzenlenen toplantılarda biliniyor.
2019 NTV Canlı Yayın HD Bedava izle Birleşik Krallık, Reuters benzer biçimde uluslararası kurumlar, APTN ve ENEX şeklinde dünyanın önde gelen haber ajanslarına sahiptir. HD versiyonu 1998’den beri mevcut. Programlar: Gece Gündüz, Spor Akşamı, Osman Müftüoğlu ile Yaşasın yaşam, Dünya’nın Köpüğü, Makam Farkı, Tam Senlik, Son Baskı, Tekno hayat, Basın Odası. öteki News Channel yayınları: Bloomberg Habertürk, A Haber, Bengü Türk TV, Cnn Türk, Habertürk, Halk TV, TRT Haber, Ülke Tv, Ulusal Kanal’dır. Avrupa kanalı, 2004 yılında int adıyla yayın yaşamına başlamış oldu. 2011 senesinde isim değiştirerek NTV Avrupa olarak yayınlarına devam ediyor.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.