CNN Türk Canlı İzle

CNN Türk Canlı İzle - Ülkemizin popüler izlenen haber kanalını buradan canlı yayın izleyin.

CNN Türk Canlı izle, 1999 yılında CNN ve Doğan Yayın Holding işbirliği ile kurulan bir haber kanalıdır. İstanbul’da yer alan stüdyolarında yayın hayatına devam eden kanal, 2019 yılı itibariyle, TBS ve Demirören Holding eşit ortaklığı ile yayınlarına devam ediyor. Kanal ilk Doğan Yayın Holding’e ait olan EKO TV karasal yayın frekansı üzerinden yayın hayatına başlamış, ilk yayınlarını İngilizce’den Türkçe’ye çevrilen programlarla yayınlamıştır. Haber teması ile yayın yapan ABD’dekine benzer şekilde, 24 saat boyunca kesintisiz haber yayını yapmakta. 2009 yılına kadar EKO TV’nin frekansını kullanan CNN Türk, daha sonra TV5 kanalının karasal yayın lisansını satın almış ve yayını çatı antenlerine de aktarmıştır. CNN Türk HD Kesintisiz Takılmadan izle Bünyesinde Kanal D, CNN Türk HD, TV2, Dream TV, Dream Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Hürriyet Daily News gibi kuruluşları barındıyor. Bu internet sitesinde kanalda yayınlanan programların tekrarını bulabilir ve gündemden haberleri takip edebilirsiniz. Moderatörler eşliğinde gerçekleştirilen bu programlar Türkiye’nin her yerinden geniş bir izleyici kitlesine de sahip. 16:9 yayın formatına ise, 17.09.2012 tarihi itibarı ile geçmiştir. Doğan Medya, 24 Mart 2018 tarihinde Demirören Holding’e satıldı. Bu programların haricinde, zaman zaman belgesel sunuyor. Buna benzer eğitici yayınları da ekrana getiren kanal Türkiye çapında en çok izlenen haber temalı kanallardan biri olma özelliğine sahip. 2010 yılında tüm CNN televizyonlarında olduğu gibi, yayınına ait logoyu, tekrar sağ alt köşede yayınlamaya başlamıştır.
CNN Türk Canlı Yayım Bedava Seyret Türksat uydusu üzerinden Türkiye’nin her yerinden ve Avrupa’nın çok büyük bölümünden izlenebiliyor. Türkiye’nin en çok izlenen kanalları arasında bulunan Kanal D’de bu değişimin ardından büyük değişiklikler yapıldı ancak, eski düzeninde yayın hayatına devam etmektedir. Büyük beğeni toplayan program kanalın gündüz kuşağında yayınlanıyor. Aynı zamanda internet televizyonculuğu da yapan kanalın programlarını internetten ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Türksat uydusu haricinde, kablo yayını, Digitürk ve D-Smart gibi ücretli yayın platformlarıyla da kanalı izlemek mümkün. Haber ağırlıklı yayın hayatına devam eden CNN Türk Kesintisiz izle yayını akışı listesinde Belgesel, Ekonomi, Spor, Dünya, Gündem konuyu gündem alan programlar yer almaktadır.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.