Euronews Canlı izle

Euronews - Avrupa ülkelerinde 10 dilden fazla yayını bulunan tek haber kanalını buradan kesintisiz yayın izleyin.

Euronews Canlı Yayın izle

Euronews, Dünya genelinde canlı yayınları bulunan Euronews, kanalı SOCEMIE, tarafından 2 Ocak 1993 yılında yayına başladı. Avrupa ülkelerine %80 yönelik haberleri dikkat çekiyor. Kanal 13 dilde yayını bulunuyor. En çok popüler diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, İspanyolca, Rusça, Arapça, Türkçe, Farsça, Ukraynaca ve Lehçe dillerinde bulunuyor. Dünya genelinde 151 ülkede 350 milyon ev halkı tarafından izleniyor. Uydu üzerinden ve kablo karasal vericiler platformları üzerinde yer alıyor. Dünya genelinde ona yakın ragipleri Cnn İnternational, CBC Europa ile BBC World News, gibi çok büyük ragiplerle yarışıyor.

Euronews Canlı izle – HD Kesintisiz Reklamsız izle

Avrupa kıtasında en popüler izlenen ve en çok reyting alan kanalıdır. Euronews yayın akışında yer alan programlar Avrupa Yayın Birliği, ajansları üzerinden aldığı verilerle haber yayınları hazırlanıyor. Kanalın yayın akışı verilerine bakıldığında sadece haber programları yer aldığı görülüyor. Kanalın yayın içeriğinde Spor, Borsa Bilgileri, Siyaset, Ekonomi, Kültür, Teknoloji, programları bulunuyor. Haber kanalının Euronews Canlı izle, sayfamızı Canlı Tv sitemizden izlediğinizde her yarım saatte bir Dünya genelinde yaşanan gelişmelerin bültenleri yayınlanıyor.
Not: Euronews kanalının 2018 yılında alınan kararla Türkçe yayını sonlandırılmıştır.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.