Star Tv Canlı Yayın izle

Star Tv Canlı Yayın, Canlı Tv üzerinden HD yayını kesintisiz izlemek için tıklayın. Dizi film ve diğer programları online izle.

Star tv kanalı 1989 yılında magic box, olarak başladığı yayınına 1990 yılında star 1, olarak devam etmiş, 1992 yılında isim değişikliği yaptı ve inter star, oldu. 2002 Yılında Star Tv, (sd) yayına başlayan televizyon 2009 yılında (HD) yayınına başladı. Şuan Star TV Medya Hizmetleri A.Ş., Kuruluşu olarak yayın hayatına devam ediyor. 2020 Yılında reytingler en üst sıralarda yer alan kanalın popüler dizi filmleri Seni Çok Bekledim, Sefirin Kızı (Pazartesi 20.00), Sol Yanım (Perşembe 20.00), Menajerimi Ara (Pazar 20.00), Ayrıca Reality, Eğlence, Yaşam-Aktüel, Magazin, Haber Kuşağı, programlarına yayın akışında yer veriyor. Star Tv Canlı Yayın izle, sayfamızdan kesintisiz ve üçretsiz tüm canlı tv yayınlarını izleyebilirsiniz.

Star Türkiye’nin İlk Özel Televizyon Kanalıdır.

Star Tv Canlı Yayın izle, Almanya üzerinden test yayınlarına başlamış olan kanal, Türkiye’de yayın yapması için kurulduğu için daha sonra uydu aracılığı ile frekansların Türkiye’den çekmesi için ayar yapılması meydana gelmektedir. Lihtenştayn ülkesinde belli bir miktar para karşılığı yabancı bir şirket tarafından kanal satın alınarak yıldız 1 ismi ile piyasaya sürülmüş olmaktadır. Bu yabancı şirketin Türkiye temsilcisi de Cem Uzan, Kemal Uzan ve Ahmet Özal olduğu için star TV artık Türkiye’nin ilk özel kanalı olarak başlamış bulunmaktadır. Kurulduğu andan itibaren 3 yıl süre ile kanal Özal tüm ortaklık bünyesinde faaliyetlerini sürdürmüş olmaktadır. Star TV kurulduğu anda bu isme haiz değildir. Star Tv izle, Doğuş yayın Grubu bünyesinde senelerdir etkinlik gösteren ve Türkiye’nin en önemli kanalları içinde yer almaktadır. Kanal, Ahmet Özal ve Cem Uzan tarafından ilk temelleri atılmış olmaktadır. Her ne kadar star Tv kurulduktan sonra dahi “Anayasa’ya göre özel Radyo ve TV yasak” anayasa maddesi dahli tesiri nezdinde devlet bunu engellemeye çalışsa başarılı olmadı. Devrin cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın müsaade etmesi ile yıldız TV resmen bir Türk kanalı olarak ekranlardaki yerini almış olmaktadır. 2003 yılında ise tamamen sayısal gösterim formatında gösterim anlayışını benimsemiş bulunmaktadır. Star TV 1999 yılında ilk sayısal gösterimı yapmış olmaktadır. 2004 yılında devletin el koyması ile bir yıl süresince kanal TMSF bünyesinde bulunmuş olmaktadır. Doğmuş yayın holding bünyesinde bulunan başka kanallardaki sevilen dizi ve programlardan bazıları da bu kanala aktarılmış olmaktadır.

Star Tv Canlı Kesintisiz izle

Akabinde 2005 senesinde ise doğan gösterim tüm ortaklık o süre için oldukça yüksek bir miktar ödeyerek kanalın sahibi olmuş bulunmaktadır. 1992 senesinde Ahmet Özal ve Cem Uzan arasındaki ortaklığın bitmesi ile Ahmet Özal kanalın star 1 olan ismini kendi üstüne tescil yaptırmış olmaktadır. Özal holding bünyesinde yayıncılık yaşamına başlamış olan kanal bu zamana kadar biroldukça defa el değiştirmiş olmaktadır. Bunun üstüne Cem Uzan da kanalın adını, logosu değiştirse bile bir süre sonrasında, “özel amaç hizmet eden ve haksız rekabete yol açıcı yayınlaması” sebebi ile Radyo tv Üst Kurulu tarafınca kanal 15 gün gösterim yapmama yasağı almış olmaktadır. Yıldız TV bünyesinden birden çok kanal kurulup şu an halen daha yayın yapmaktadır.
Star Tv HD İnternetten nasıl izleyebilirim?
Yaz star’da Güzel, çarpıcı sözl haziran ayından sonra geçerli olan çarpıcı söz olmaktadır. Zaman içinde çeşitli sloganlar kullanılmış olsa şu anda kanal bünyesinde 2 slogan kullanılmaktadır. Kanalın devamlı kullandığı slogan ise 2014 yılından beri “Starsan star’dasın ” olmaktadır. Kanalın şu an kullandığı mevcut logo ise tek yıldızın etrafında bulunan gök kuşağı renklerinin altında yazılı olan yıldız yazısı olmaktadır. Kanalın genel merkezi İstanbul’da yer almaktadır. Ayrıca kanala ait Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşların da izlemesi için Euro yıldız kanalı da yıldız TV bünyesinde bulunmaktadır.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.