ZDF Tv Canlı izle

ZDF Tv Canlı Yayın İzle - Almanya, kamu televizyon kanalını canlı tv sitemizden kesintisiz yayın izleyin.

ZDF Tv Canlı izle, Almanya ZDF Live Stream, kanalının açılımlı tam ismi Zweites Deutsches Fernsehen, olan ve almanyanın kamu televiyonu kanalları arasında 2. kanaldır. Almanca ve İngilizce yayınları bulunan kanal ülkemizde digital platform yayınları bulunuyor. ZDF ülkemizde bu yıl gündeme Cumhurbaşkanına yapılan şiirli hakaret nedeniyle alman başbakanı aracılığı ile şiirli hakareti yapan sunucu hakkında dava açılmıştı. Sık sık görevleri dışına çıkmasıyla bilinen kanal çok eski çok bilinen yabancıların popüler olarak izledikleri kanallardan oluyor. 1963 yılında ilk yayına Mainz şehrinde başlayan yarım asırlık yayın tarihine sahiptir. Kalın bazı programları: heute Xpress, heute – in Europa, SOKO Wien, hallo deutschland, UEFA Champions, Terra X, bazı yayın akışı bilgileri bunlardır. Markus Schächter, kurulu olan kanalın resmi internet sitesi: zdf.de, adresidir.

ZDF Tv Canlı izle – Almanya ZDF Live Stream

Bir çok uefa şampiyonlar ligi maçlarını hodbirt uydusu üzerinden vermesiyle Türkiye ve diğer ülkelerden maç yayınlarını izlenildi. İçin çok izlenen kanallar arasında yer almıştır. Ülkemizde Almanya kanalları, arasında en çok reytingleri alan kanal canlı tv izleme sitelerinden canlı yayınları veriliyor. Zdf tv almanya kanalını şuan bulunduğunuz web sitemiz ‘Yabancı Kanallar ve Almanya Kanalları’ kategorisi üzerinden tüm alman kanalları ile beraber kesintisiz izleyebilirsiniz. ZDF Live Stream almanyanın devlet kanalı olarak maddi kazanc için kurulmayan kanal şuan 50. yılını devirerek yarım asırlık tarihi ile elinde oluşan dev video arşivi belkide dünyanın en geniş tv arşivini elinde tutuyor.
Bünyesinde çalışan yüzlerce ekib ve sunucu muhabirlerin kanal merkezine yolladıkları bilgileriyle çok büyük bir televizyon ağı haline geldi. ZDF 16:9 Geniş bant HD yayınlarıda yaparak 4k yayınlarına hazırlandığını biliyoruz. Kanalın 4K olarak tam zamanlı yayını başlayınca 4k uyumlu televizyonlarında yayınların gösterime girmesiyle takipcilerini memnun etmiş olacak. İnternetten canlı yayınları hd yayın olarak sunan web sitemiz bu yayınları. Akıllı cep telefonları ile web player üzerinden donmadan izlemenin ve tablet iphone, bütün uygulamalarda açılabilen yayınların keyfini çıkaracaksınız. ZDF alman kanalının kardeş yayınları zdf.Kultur, ZDF info, ZDF neo, kanallarınıda yakında web sitemizden bedava izleyebilirsiniz.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.