N-TV News Germany Live Streaming

N-TV Canlı Yayını - 1992 Yılında kurulan Almanca haber kanalını kesintisiz yayın izleyin.

N-TV Almanca Haber Canlı Yayını

N-TV Almanya'nın haber tv kanalıdır. 30 Kasım 1992 yılında Almanya'da canlı yayınına başlamıştır. N-TV'nin kendisi RTL Grubuna bağlı yayın yapıyor. Kardeş kanalları RTL, VOX, RTL2 ve NITRO'dur. İnternet üzerinden son dakika haberlerini izlemek istiyorsanız NTV haber tam size göre yayın yapıyor. N-TV'de son dakika haberleri, işleri ve sohbetleri izleyebilirsiniz.

N-TV News Germany Live Streaming

Canlitv.ca, size Canlı TV'yi tek bir web sitesinde sunuyor. Canlitv.ca'dan NTV canlı yayını izlemek ücretsizdir. Kayıt olmadan üçretsiz olarak canlı yayını sunuyor. Sadece web sitesini ziyaret edin ve N-TV'yi canlı yayın izleyin ve paylaşın. Hizmetimiz ile örneğin ARD, ZDF ve ZDF neo gibi yayınları 25'den fazla TV kanalını canlı izleyebilirsiniz. Ancak N-TV Live TV, Canlitv.ca'nin yalnızca bir parçasıdır. Diğer harika yanı ise, tüm Alman TV kanallarını tek bir web sitesinde aynı anda PC'nizden veya cep telefonunuzdan bile izleyebilmenizdir.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.