Kral Tv Canlı izle

Kral Tv - Ülkemizin ilk video müzik tv kanalını buradan canlı yayını kesintisiz izleyin.

Kral Tv Canlı izle – Kral Video Müzik Klipleri izle

Kral Tv, 1994 yılında yayına başlamış ülkemizin ilk video müzik televizyonu kanalıdır. ilk kurulduğu yıllarda teleon tv kanalı ilke ortaklaşa yani dönüşümlü olarak başladığı yayınlarına daha sonra teleon kapatıldı ve tam zamanlı olarak yayınlarına başladı. 1995 yılında Türkiyenin ilk video müzik ödüllerini vermeye başlayan kanal bu alanda bir ilk yapmış ve hale hazırda halen ülkemizin video müzik ödülleri veren televizyon kanalıdır. 2009 yılında Miss Turkey, yarışmalarının yayınlama hakkını satın alan kanaldır. Yine
2011 yılında kapatılan ve aynı frekansından kral pop tv yayını verilen kanal ilerleyen günlerde kurulan kral ilaç gibi tv, kanalının isim değişikliği alarak terar kral tv ismini almasıyla aynı tekrar 24 saat video müzik yayınlarına başladı. Müzik kanalının yayınladığı video müzik türleri: Arabesk, Fantezi, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Yöresel Müzik tarzlarına ağırlık veriyor. Türkiye’nin Müzik Kanalı, sloganı kullanan kanal 16:9 resim formatında yayınlarına devam ediyor.

Kral Tv Canlı Yayını Kesintisiz izle

kanal canlı yayınları akıllı cep telefonları android işletim sistemli cıhazlardan tablet iphonelerden canlı tv sitemize direk giriş yaparak responsive tarasım ve mobil wep player ile kesintisiz canlı yayını izleyebilirsiniz. Ayrıca resmi internet siteleri: kralmuzik.com.tr ve tvyo.com siteleri üzerinden ve uydu digital yayın yapan platformlardan izlenir. Diğer yayın ağları şunlar: Türksat 4A uydusu, Digitürk, D-smart, Tivibu, Teledünya, Neufbox TV (Fransa), Filbox, yayınları bulunan kral müzik tv kanalını kesintisiz izleyebilirsiniz. Orta yaş grubu zamanlarında yayına başlayan kanalın o zamanın gençlerini ekran başına kilitlemeyi başaran tek tv kanalı olma özelliğini unutmamak lazım Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses, gibi isimlerin o zamanlar yeni çıkan klipleri popüler olduğu zamanlara rastgeliyor. Sanatçıların o yıllarda bir biri ardına çıkardıkları video klipler bütün gençlerin severek izlediği yayınlardı bu yayınları o yıllar tek başına veren tek kanal kral tv olduğu için hiç bir yıl popülerliğinden vazgecilmeyen tek kanal oldu.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.