Galatasaray TV Canlı İzle

GS TV, Kanalı Galatasaray taraftarları için kurulmuş spor tv kanalını canlı tv, sitemizden kesintisiz yayın izleyin.

Galatasaray TV Canlı Yayın İzle, 18 Eylül 2006 Yılında Doğan Grubu tarafından yapılan bir sözleşme ile yayına başladı. 28 Mayıs 2009 yılında sözleşme feshedildi ve kulüp bünyesinde yayınına devam ediyor. GS Tv Canlı izle, Galatasaray kulübü kanalı olarak hizmet vermeye başlayan kanal fb tv’den sonra 2. kulüp televizyonu oldu. Kanalın en çok kullanılan kısa adı Gs Tv. Canlı yayınları 2006 yılında d-smart üzerinden şifreli olarak başladı. 2009 yılında sözleşmeler fesh edilerek Türksat, teledünya, tv izle, siteleri üzerinden şifresiz yayınları başladı. Türkiyede en büyük 2 kulüpten biri olan Galatasaray’ın televizyonun şifreli olması taraftarlar üzerinde büyük sıkıntılara neden olmuşdur. Taraftarlar canlı maç yayınlarında online anlatımları takip ederek lig tv, üyesi olmayanlar kulüp televizyonu üzerinden anlık direkt olarak canlı skor bilgileri alıyorlar.
GS Tv Canlı izle – Galatasaray Tv Canlı Yayın izle Galatasaray kulüp spor dalları hakkında yayınlar yapan kanal bünyesindeki tüm branşların maç canlı yayınları bilgileri ve maçların başlamasından sonra sunucular ve yorumcularla maç yorumlarını taraftarlarla paylaşıyorlar. Sarı Kırmızı Ekran, sloganı kullanan kanalın tam adı Galatasaray Televizyonu’dur. D-smart üzerinden şifreli yayınlandığı zamanlarda youtube ve dailymotion, video sitelerinden canlı akışları veriliyor. GS Tv Canlı izle – Galatasaray Televizyonu Kesintisiz izle Ustraaslan ve tüm taraftarlar buradan yayınları takip ediyordu. Kanal Mecidiyeköy ve Florya tesislerinde bulunan stüdyolarından hizmet vermektedir.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.