CGTN Fransızca Canlı izle

CGTN Fransızca - 2004 Yılında kurulan Fransızca haber kanalını buradan kesintisiz yayın izleyin.

CGTN Fransızca Canlı izle, CGTN news China Central Television (eski CCTV), Fransızca dilinde 7/24 bir haber TV kanalıdır. CGTN, merkezi Pekin’de bulunan, hükümet tarafından işletilen bir ulusal TV yayıncısıdır. Kanal 2016 yılında yayına başladı. Fransızca dili eğlence ve haber kanalı Çin Merkez Televizyonu (CCTV) menşeli Çin Çince Hükümetin bilgisi bakanlığının bir parçasıdır.

CGTN Fransızca Canlı Yayın izle

CCTV-F, 1 Ekim 2004’teki lansmanından üç yıl sonra, hem İspanyolca hem de Fransızca olarak iki dilli bir kanal olan CCTV EF’nin bölünmesi sonucu 1 Ekim 2007’de başlatıldı.

Watch CGTN French (French) Live from

Ayrıca turizm tavsiyeleri sunan ve yeni Çinli sanatçıları sergileyen programlar da yer alıyor. CCTV-F’deki çoğu program 30 dakika uzunluğundadır. Haber programları, eğitim programları ve Çin pembe dizileri dahil olmak üzere çeşitli içeriklere sahiptirler. 1 Ocak 2021’de Çin Medya Grubu Başkanı Shen Haixiong, Çin Uluslararası Radyosu ve İnternet üzerinden denizaşırı izleyicilere selamlar gönderdi. İşte tam konuşması.
Sevgili arkadaşlar, Umutlu 2021 yılı geldi. Çin ay takvimine göre yeni yıl aynı zamanda Öküz Yılı olacaktır. İnsanlar tarafından evcilleştirilen ilk hayvan olan öküz, tarım medeniyetine önemli katkılarda bulunmuştur. Çinlilerin gözünde öküz çalışkan, dayanıklı, güçlü ve güçlüdür. Size en iyi dileklerimi iletmek için bu fırsatı değerlendiriyorum. Yeni Yılınız mutlu olsun ! İyi bir sağlık, bir öküz kadar sağlam!
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.