Bursaspor Tv Canlı izle

1963 Yılında kurulan spor kulübünün 2009 yılında yayına başlayan tv kanalını buradan kesintisiz izleyin.

Bursaspor Tv Canlı izle, Bursaspor kulübü, bursa ilimizde 1963 senesin kurulmuş şuan ilk beş kulüb arasında kabul edilen futbol kulübüdür. Kurucu üyelerce Salih Kiracıbaşı, ilk başkan olarak seçildi. şuana kadar kurulan kulüblerin bir çoğu bir kaç amatör kulüb birleşmesiyle oldu. Bursa spor kulübü tam 5 adet amatör kulübün birşemesiyle kuruldu. Beş amatör kulüb isimleri: ‘Akınspor, İstiklalspor, Acar İdman Yurdu, Demirçelikspor, Pınarspor’dur. Ülkemizin furbol kulübleri kendilerine kardeş kulüb olarak başka kulüblerle sevgi bağı oluşduyor. Bursa spor takımının kardeş kulübü MKE Ankaragücü, dür. Bursadaki maçların 6. dakikasında ankaragücü adına, ankaradaki maçlarda 16. dakikada bursaspor adına sloganlar adılıyor. Bursa spor kulübüne bağlı diğer spor branşları şunlar: basketbol, voleybol, masa tenisi, yüzme, boks, atletizm, bu alanlarda takımlarıyla kendi liglerinde musabakalara çıyorlar.

BS Tv Kesintisiz Yayın izle

Bir kez süper lig şampiyonluğunu 2009-2010 sezonunda aldı. Türkiye Millî Futbol Takımında en çok maça çıkan Sedat Özden, 34 maçta görev aldı. 337 maça çıkan Turhan Şen, oyuncu en fazla ve en çok maça çıkan oyuncusu oldu. 8 Sezonda 117 gol dan Okan Yılmaz, en golcü oyuncusu oldu. Lisanslı ürünlerini Bursa Store, mağazalarından yapıyor. Traftar Grubları: Yeşil İnciler, Legend Texas, Papazçeşme Gençlik, TSC, Grup16, Radikal, Maraton Platformu, Ünitimsah, Listim, olarak öne çıkıyor.

Bursaspor Tv Canlı Yayın izle

Mayıs 2009 yılında kurulan kulüb televizyonu şuan yayın akışında yer alan programları alt kısımdan bakabilirsiniz. Bursalı taraftarlara hizmet veren kanalı türksat uydusu ve digitürk üzerinden canlı yayını veriliyor. Yeşil beyazlı kulüp televizyonu kendi bünyesinde kurduğu internet sitesi ve canlı tv izleme silerinden internet web yayınları veriliyor. UEFA Avrupa Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası, maçları yapmış anadolu kulüpleri arasında yer alıyor. Bjk Tv, Fb Tv, Gs Tv kanallarının beşinden kurulan bs tv, kanalı 4.kulüp televizyonu oldu.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.