Atv Avrupa Canlı izle

Atv Avrupa - 1997 yılında yayına başlayan avrupa ülkelerine yönelik kanalı buradan kesintisiz yayın izleyin.

Atv Avrupa Canlı Yayını Kesintisiz izle

Atv Avrupa, Eylül 1997 yılında kurulan avrupa yayın tv kanalı yurt dışında yaşayan Türklere yönelik türkçe eu yayını kanal tüm avrupa ve orta asyadan kesintisiz izlenebiliyor. Kanalımız ilk kurulduğu yıllarda kullandığı tam adı atv international, olarak devam ediyordu. Sonraki yıllarda isim değişikliğine gidilen televizyon kanalında yeni adı Atv Avrupa, kanalı olarak yenilendi.
Kanalın ilk yayına başlamasıyla 3 şirket arasında el değişimi oldu. Kanalın üç defa satış işlemei ile el diğişen şirket veya holdingler sırası ile şöyledir: Çukurova Holding, Ciner Medya Grubu, ve şuan yayınlarını sürdürdüğü şirket Turkuvaz Medya Grubu, olarak devam ediyor. Günümüzde halen kullandı ara reklamlar sıralarında verdiği müzikli sloganı: Yine Bir Sezon Yine Bu Sezon ATV Seyredecekseniz, kullanan kanal bu sloganda müzik seslendirme gibi düzenlemeler ile sloganı çok dinlenir ve izlenir hale getirmiştir.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.