Kanal 7 Canlı izle

Kanal 7 - Ulusal film ve haber spor kanalını canlı tv, web sitemizden HD kalite olarak izleyebilirsiniz.

Kanal 7 Canlı ve HD kalite kesintisiz izliyorsunuz. Kanal 7 Canlı izle, 1994 Yılında ilk yayına başlayan dini, dizi, yarışma, eğlence formatında yayın yapıyor. Ulusal televizyon kanalı oldu. İlk kuruluşundan bu yana hiç bir zaman yayın çizgisinden ayrılmadan yayın yapan tek tv kanalı olarak da bilinir. İlk zamanlar daha çok deniz feneri yardım kuruluşuna yönelik yayınlarında ağırlık veriyor. Kanal şimdilerde sabah sağlık programı olarak pazartesiden perşemeye sabahları Dr. Feridun Kunak Show, ile pratik sağlık bilgilerinin veriliyor. Yayında herkes çok kolay doğal sağlıklı yaşam bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Kanal dizi akışlarında yer alan dizileri: Elif, Hayat Dediğin, Hz. Yusuf dizileri sürekli olarak yer alıyor. Şuan yeni yayına başlayan dizisi hint filmi SENSİZ OLMAZ, yayına girmiş durumda reytingleri oldukça iyi olan dizi zamanla çok üst sıralarda yerini alacak gibi görünüyor. kanalın yayını biten hint filmi ise Bir Garip Aşk, çok iyi reytingler almıştı. 1998 yılında yayına başlayan İSKELE SANCAK, programı özellikle siyasetin gündemini belirlemeye halen yayınlandığı her cuma akşamı kanal 7 ekranlarında yerini alıyor.
Kanal 7 Canlı Yayın HD izle Kanal 7 televizyonu resmi sitesi www.kanal7.com, adresi ve canlı tv sitemizden kanalın canlı yayını hd yayın olarak ve alternatikli yayınlarını kesintisiz izleniyor. Dini program CUMA SOHBETLERİ, her cuma aynı ekranda yayınlanıyor. Tartışma programı BAŞKENT KULİSİ, her pazar kanal 7 ekranında yerini alıyor. Yine pazar akşamı eğlence programı Mahmut Tuncer Show, her pazar olduğu gibi tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Yüzüyle Kanal 7 Canlı izle Kanal 7 resmi sayfasının yenilenen responsive tasarımı kullanımı çok kolay ve heyecan verici denemizi tavsiye ederiz. Kanalı yeni canlı tv izleme adresimizden mobil uyumlu web player ile akıllı cep telefonunuz ve tüm cıhazlarınızla kolaylıkla ulaşabilir hemen izleyebilirsiniz.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.