A2 TV Canlı izle

A2 TV - Ulusal film kanalını canlı tv, web sitemizden HD kalite olarak izleyebilirsiniz.

A2 TV Canlı ve HD kalite kesintisiz izliyorsunuz. A2 Tv Canlı izle – Kanal, 16 Kasım 2016 tarihi ile birlikte test yayınları ile yayıncılık yaşamına merdiven dayamış bulunmaktadır. Yeni kanalın tanıtım reklamları ATV, A haber, A Spor benzer biçimde kanallarda sık sık gösterilmektedir. 28 Kasım 2016 tarihi ile de normal yayına başlayarak ulusal kanal listesindeki yerini almış bulunmaktadır. Yüksel Aytuğ, Turkuaz Medya grubuna bağlı Sabah gazetesinin eki iyi sabahlar gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

A2 Tv HD Kesintisiz Canlı Yayım izle

Kanalın idaresi Turkuvaz Medya Grubu tarafından yapılmaktadır. Kanalın tanıtımıyla ilgili köşe yazısında, kanalın gösterim akışından bahsetmiştir. Yeni oluşumlu bir kanal olduğundan hemen hemen kanalın yönetiminde bir değişim meydana gelmiş olmamaktadır. Kanalın genel yayın yönetmenliği ise Metin Ergen tarafından yapılmaktadır. Türk Haber Ajansında spor muhabirliği yapmıştır.

Yeni nesil televizyon yayıncılığı

Kanalın genel merkezi İstanbul’un Beşiktaş semtinde bulunmaktadır. Kanal sevilerek izlenen dizilerin kaçırılan bölümlerini izlemek için muhteşem bir seçim olacak. Atv kanalı ile kardeş kanal oldukları için bazı programlar eş zamanlı olarak yayınlanmaktadır. Ek olarak kanal aynı zamanda nostalji rüzgarları da estirebilir. A Haber, a Spor da öteki kardeş kanallar içinde yer almaktadır.

Eskileri Yeni meydana getiren televizyon

Merakla beklenen kanal şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Kanal ilk kurulduğunda “Televizyonun Yeni Rengi” adlı sloganı kullanırken, şu an ise “Türkiye’nin Yeni Kanalı” sloganını kullanmaktadır. Atv kanalının kardeş ve yan kanalı olarak kuruldu. Kurucuları arasında çeşitli iş adamları bulunmaktadır. A2 Tv özellik ile süreında Atv de efsaneleşen dizileri tekrar bölümleri ile seyirci karşısına çıkarmaktadır. Genel olarak A2 kanalı ATV kanalının bir kardeş kanalı olarak hizmet vermektedir. Bu dizilerin yanı sıra eğlence ve spor alanlarında programlar da yayınlanmaktadır. Sunuculuğunu Kenan Işık’ın yaptığı eski bölümleri tekrar izlemek isteyen herkes A2 kanalının bu hizmetini yakından takip edebilir. Kanalın düzgüsel yayına başlamasına izin verildikten sonraki yayınlanan ilk dizisi bir zamanlar sıkça izlenen “Mahallenin Muhtarları” dizisi olmuştur.
Eski dizi filmler bu kanalda!
Yine hayat kabul eden bir dizinin adı Tatar Ramazan’dır. Günün belli saatlerinde yayınlanan diziler ile unutulmuşlar tekrar ön plana çıkmış olmaktadır. Dram türünde ekranlara taşınmış olan Sıla dizisi de ilk bölümünden itibaren yayınlanmaya adım atmıştır. Bu açıdan a2 tv, eskileri yeni yapan kanal unvanı da taşıyor. Yayın akışı içerisinde sadece eski dizilere, yarışmalara, yerli ve yabancı filmlere yer veriyor.
Ziraat Türkiye Kupası 2019 maçlarının yayın hakkına sahip olan kanal maç zamanlarında reytinglerde üst sıralarda yer verilmiştir. Kanal Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Avustralya, Macaristan ve ABD Birleşik Devletleri’nde de belli oranda seyirci kitlesine haiz olmaktadır. Bununla beraber kanalın güncel olarak kendi çekip yayınladığı dizi bulunmamaktadır.
Yorum YazYorumları Kapat
Cancel

Çeşitli mobil cihazlarda TV kanallarını izlemeyi destekleyen uyarlanabilir (HTML5) bir oynatıcı kullanıyoruz. Artık tüm canlı tv kanalını Android veya iOS telefonunuzda veya tabletinizde herhangi bir kısıtlama olmaksızın canlı yayını kesintisiz ve kaliteli olarak izleyebilirsiniz.